Møbler i 3 etager!

+45 97 47 20 35

logo
 

Profil

Hos Svends Møbler og Tæpper får du altid den bedste handel. Vi har ingen stor og fancy facade - til gengæld ved vi, hvad vi handler med. Og vi gør det til en fornuftig pris.

 

Siden 1922 har vi sat en ære i at være en servicebutik. En butik, hvor vi behandler kunderne, som vi gerne selv vil behandles. Det betyder blandt andet, at vi kun sælger varer, vi selv kan stå inde for. Vi leverer varerne personligt og stiller dem op i dit hjem. Og naturligvis til den tid og pris, som vi har aftalt. Tæppelægning overlader vi  til erfarne fagfolk, som er nøje udvalgte samarbejdspartnere i vores hus.

 

Noget for enhver smag

Bag vores beskedne facade finder du ikke mindre end 2500 kvm. møbel- og tæppehus – fordelt over tre etager. Med et bredt sortiment, der matcher næsten enhver smag , alle aldre og enhver pengepung. Lige fra klassikere og til det, der er mest moderne lige nu.

 

Møblerne er håndplukkede fra de bedste leverandører. For med mange års erfaring ved vi, hvor vi finder den bedste kvalitet til den rigtige pris. Derfor kan vi også altid tilbyde dig en god handel – og møbler og tæpper, der holder. 

 

Fra 18 til 2500 kvadratmeter

Forretningen går helt tilbage til 1922, hvor Peder Madsen etablerede sig som møbelpolstrer og sadelmager. Med årene begyndte han også at sælge møbler. I 1963 købte sønnen Svend Madsen forretningen og udvidede henover de kommende år de daværende 18 kvm. butik til  vores nuværende 2500 kvm. I 1994 kom tredje generation til, da Svends søn, Per Madsen, købte sig ind og ved samme lejlighed blev forretningen omdannet til et aktieselskab. I 1997 overtog Per Madsen butikken helt og har drevet den siden.

Siden begyndelsen har Svends Møbler og Tæpper ligget i hjertet af Aulum - på Danmarksgade. Det gør vi stadig i dag, hvor vi ser frem til at give dig en overraskende møbeloplevelse – i tre etager.