Møbler i 3 etager!

+45 97 47 20 35

logo
 

Om kæden

Svends Møbler og Tæpper er medlem af den frivillige kæde, Møbelkæden, som er en af landets førende og mest erfarne inden for boligindretning. Kæden fører hele spektret af møbler, og den enkelte butik vil så godt som altid kunne opfylde dine ønsker og drømme inden for møbler og indretning.

 

Vi har også et bredt udvalg af markedets bedste senge og følger altid udviklingen nøje, så vi til enhver tid kan tilbyde det bedste og nyeste - inden for både møbler, indretning og senge. 

 

Vi lægger stor vægt på personlig service. Du får naturligvis alle de almindelige tryghedsgarantier. Hos os er det en selvfølge. Endnu vigtigere er det, at du får akkurat de møbler og senge, som passer til dine behov, dit hjem og det liv, du lever. Det stiller krav til os: Vi skal indleve os. Give os tid. Og så skal vi være dygtige. Det stræber vi altid efter. Samtidig har vi også markedets bedste priser. Og så omfatter vores service endnu mere, end du er vant til. Vi bringer møblerne hjem til dig og sætter dem op i dit hjem. Og vi kører ikke før, du er tryg og har godkendt varen.